Hotel Central Ineu pentru cazare in Ineu

hotel central ineu

Va recomand o iesire de cateva zile, in unul dintre cele mai frumoase orasele din Judetul Arad si anume, orasul Ineu, unde va recomand sa va cazati la un hotel in Ineu si anume Hotel Central Ineu.
Oraşul Ineu este situat în vestul Romaniei, in judeţul Arad, pe râul Crişul Alb, la aproximativ 55 km nord-est de Judetul  Arad.
Din punct de vedere administrativ, Orasul Ineu este poarta de intrare în Ţara Zarandului.
Pentru cei ce isi amintesc, pe vremea comunismului, aici exista o fabrică de tricotaje  destul de mare, apoi secție a societatii care se ocupa de drumurile județene,  un Centru Minier, o autocoloană I.J.T.L., iar în stația C.F.R. erau depozite de cereale, care deserveau intreaga zonă. Însă era și o intreprindere destul de mare care își avea sediul central la INEU. Este vorba despre fosta PISCICOLA, care administra în zona Ineu și județ lacurile  de ape cu pește. Să nu mai vorbim despre cele două unităţi militare de la Ineu care dădeau acestuia senzația de siguranță.
De  Orasul Ineu apartine si localitatea Mocrea de unde se poate lua o apa speciala , mai ales ca aici este un izvor de apa cu o apa binefacatoare celor bolnavi, o apa curativa. Venind dupa apa multi trec prin Ineu si localitatile din jurul Ineului. Centrul orasului Ineu este proaspat renovat. Centrul Ineului are multi arbori decorativi si si nu numai, multa verdeata  si cladiri care de care mai moderne . Din vorba in vorba am aflat ca primarul orasului Ineu este  un gospodar foarte implicat  in  dezvoltarea  orasului.
Strategia de dezvoltare a orasului este gandita atat pentru imobilele situate atat in intravilanul cat si in extravilanul orasului Ineu si a satului apartinator Mocrea. Tot primarul Orasului a adus si investitori straini care au dezvoltat o adevarata zona industriala
In ce priveste cazare in Ineu, Arad, aveti  la dispozitie , dupa cum ziceam mai sus, Hotel Central Ineu al carui telefon de contact il aveti mai jos.

TEL.0731 008 925

Il gasiti fie pe internet cautand – hotel ineu – sau cazare ineu, arad fie mergand direct pe www.CazareIneu.ro unde vedeti imagini ale hotelului si telefonul de contact.
Este un hotel frumos si dotat cu tot ce are nevoie un drumet, inclusiv cu internet wireless. Tarifele sunt acceptabile, iar personalul amabil. Va doresc sedere placuta in Ineu la Hotel Central Ineu.